old.avtoplus.mk
вести на денот

VW Group и натаму лидер, но со намакен удел во пазарот

Според последните податоци на JATO Dynamics, Volkswagen Group ја задржува лидерската позиција на европскиот пазар во јули, со продажба на 287.916 возила, што е сепак е за 8.7% помалку во споредба со истиот месец минатата година

Првото беспилотно такси на улица

Првото во светот автономно такси се појави на улиците на Сингапур

Peugeot подготвува два набилдани кросовери

Француската компанија Peugeot работи на пуштање во производство на GTi-верзии на компактните кросовери 2008 и 3008

Hyundai ги обединува силите со Google

Корејскиот производител Hyundai сака да навлезе посериознио во една од најновите области на автомобилскиот производство - создавање на автономни системи за движење

Lada со шест концептни возила на салонот во Москва

LADA понуди информации за шесте целосно нови концептни модели, кои ќе имаат светската премиера за време на меѓународниот салон во Москва

Актуелно

VW Group и натаму лидер, но со намакен удел во пазарот

Според последните податоци на JATO Dynamics, Volkswagen Group ја задржува лидерската позиција на европскиот пазар во јули, со продажба на 287.916 возила, што е сепак е за 8.7% помалку во споредба со истиот месец минатата година

Видео
АВТОПЛУС с2 е28
  • Видео
    АВТОПЛУС с2 е27
  • Видео
    АВТОПЛУС с2 е26
  • Видео
    АВТОПЛУС с2 е25

Популарно оваа недела

Анкета

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на нашата страница?

 стариот повеќе ми се допаѓаше

 многу ми се допаѓа

 ми се допаѓа

 не е лошо

 не ми се допаѓа